Bemutatkozás

Cégünkről

A Biokraft Hungary Kft. száz százalékban magyar magántulajdonban működő kis-, közép- és nagyvállalatokat kiszolgáló vállalkozás, melynek jogelődje az 1993-ban alapult édesanyánk által vezetett társaság, így hagyományőrző módon a családi vállalkozást vittük tovább. A Cég megbízhatóságának alapját a kollégák, a beszállítói- és gyártói partnereink sokéves tapasztalata, illetve szakmai elkötelezettsége képezi.

Adventure About
Adventure Features

A Biokraft Tüzép valamennyi az építkezéshez illetve felújításhoz kapcsolódó terméket forgalmazza

  • Egészség-, biztonság- és életvédelmi felszerelések széles palettán történő beszerzése a végfelhasználó igényeinek megfelelően. Több gyártó céggel hivatalos kapcsolatban állunk, akiknek gyorsaságuk egyedülálló a gyártói raktárkészletük végett. Kiemelném elsősorban a DeltaPlus Group termékeket, melyek nagy megelégedettséggel szerepelnek elsősorban az ipari, azonban a lakossági szegmensben egyaránt.

 

  • Cégeknek irodák, komplett épületek, üzlethelyiségek és társas házak rendszeres és alkalmi takarítását vállaljuk áfás számlával. Rendszeres általános takarítás akár napi vagy heti rendszerességgel, alkalmi takarítások technológiában vagy kivitelezés, felújítás után, vagy egyéb speciális időben- helyen- módon végzett nagy takarítások. A takarításokat tapasztalt takarítókkal vállaljuk, minőségi takarító eszközökkel, iparban elfogadott magas minőségű és akár bio vegyszerekkel.

 

  • Több szintén nagy múltú céggel együtt dolgozva a teljes tisztatéri kivitelezéstől a tisztatér fenntartásán keresztül egészen az utolsó tisztatéri törlőkendőig vállaljuk igény szerint a teljes tisztatér kiszolgálását a legjobb minőségben.

  • Műgyanta padlózat felkenését is speciális technológiával készítjük, az ellenállósság és tartósság érdekében, illetve akár egyes különleges vegyi anyagnak, oldószernek ellenállva, szintén kérésre, tesztekkel. 1 E-mail: amatechtradekft@gmail.com

 

  • Utolsóként, bár nem utolsó sorban, hajlandóak vagyunk /az iparban eltöltött éveknek köszönhetően/, partnereink számára felkutatni más egyéb területen is az egyedi vagy generál igényeknek megfelelő legjobb választást, így akár laboratóriumi mérlegek, tömlők, gépek stb.. beszerzésével és szállításával is kiszolgáljuk vásárlóinkat.

 

  • A széleskörű profilt hűen tükrözi a különböző cégek megelégedettsége és ajánlása, amelyek a magyarországi iparvállalatok valamennyi részterületére kiterjednek. A cég fontosnak tartja a kollégák folyamatos szakmai naprakészségét, nagy hangsúlyt fektet a technológiai újdonságok nyomon követésére és mindennek az igényfelméréskor valamint kiszolgáláskor való alkalmazására is. Így garantálja, hogy tevékenysége minden esetben a megrendelő teljes körű megelégedettsége mellett valósuljon meg. A célok megvalósításának elengedhetetlen eleme a személyes kapcsolattartás, “személyre” szabott ajánlatok kidolgozása a vevő igényeinek megfelelően és a magas színvonalú termékek prezentálása.

Adventure About
Adventure Features

Minőségpolitika

A minőségirányítás és a színvonalas munkavégzés a vezetőség és minden munkatárs kiemelt feladata. A Cég tevékenységének középpontjában a megbízó áll, törekvése, hogy maradéktalanul megfeleljen az általa támasztott igényeknek. Fontos a kölcsönösen jó kapcsolat kialakítsa, annak ápolása a beszállítókkal, mely eredményeként biztosított lesz a Cég színvonalas munkájában fontos szerepet betöltő jó és egyenletes minőségű termékek szállítása.

A Cég elkötelezte magát a tiszta és rendezett munkakörnyezet, valamint a környezeti értékek védelme mellett is.

Remélem bemutatkozásunk felkeltette érdeklődésüket, bármely kérdés esetén keressenek bizalommal!

Köszönettel:

Szamák Tünde

Ügyvezető - Executive director - Geschäftsführerin
Biokraft Hungary Kft.

Tel.: +3620/339-00-00

Cím: 3524, Miskolc, Mednyánszky László utca 4. 1/1.